Koulutus

5 loistavaa tapaa auttaa lapsesi pysymään ongelmissa ennen kuin on liian myöhäistä

Et halua lapsesi joutuvan vaikeuksiin ollessaan vielä nuori, koska jos he pysyvät samalla radalla, asiat voivat kasvaa nopeasti ikääntyessään. Tässä on muutama tapa, jolla voit yrittää pitää heidät hallinnassa vaarantamatta täysin päinvastaista.

Anna heille huomiota

Lapsesi tulee kiinnittämään huomiosi pidät siitä tai et. Voit kiinnittää heitä rakastavaan huomiosi, ja se auttaa heitä pysymään ongelmien ulkopuolella, tai voit olla kuin jotkut vanhemmat, jotka sivuuttavat lapsensa, minkä seurauksena he kääntyvät pimeälle puolelle saadakseen haluamansa huomion. Sinun ei tarvitse kääriä lastasi puuvillavillaan, mutta mieti kovasti, kuinka paljon huomiota olet kiinnittänyt heille viime aikoina, ja lisää tarvittaessa aikaa, jonka vietät heidän kanssaan.

He tarvitsevat vastuuta

Kuinka monta vastuuta sinulla oli lapsena. Syy kysyn, koska näyttää siltä, ​​että ajat ovat muuttuneet ja lapset pääsevät kaikkeen näinä päivinä. Ehkä jos heillä olisi tiettyjä tehtäviä, joita he suorittavat kotona, se tekisi heistä vastuullisia miniaikuisia, mikä estäisi heitä menemästä kiskoilta. Sinun ei tarvitse työntää heitä liikaa liian aikaisin, mutta anna heille vielä muutama vastuu ja katso, miten he käsittelevät sitä.

Tasapainoinen tasapaino

Jos aloitat hulluksi lapsesi joka kerta, kun hän tekee jotain väärin, he voivat alkaa kapinoida sinua vastaan. Älä tee mitään ja he kävelevät ympäri sinua, koska luulevat pääsevänsä mistä tahansa. Se saattaa kuulostaa pelottavalta, koska aluksi ei näytä siltä, ​​että voitat kummankaan, mutta sinun on vain pysyttävä keskellä. Jos pystyt saavuttamaan tasaisen tasapainon lapsesi kanssa työskennellessäsi, et työnnä häntä liian pitkälle mihinkään suuntaan.

Älä jätä heitä yksin

Tämä riippuu siitä, minkä ikäisiä he ovat, mutta jos lapsesi on vähän vanhempi ja jätät heidät yksin koko ajan, he voivat helposti joutua pahantekoon. En edes puhu viettää aikaa heidän kanssaan yksi kerrallaan täällä, vaan yksinkertaisesti vain olla tarpeeksi lähellä estämään heitä tekemästä mitään, mitä he tietävät pääsevänsä eroon. Jos joudut työskentelemään, voit yrittää löytää jonkun toisen, joka pitää heitä silmällä, jotta he tietävät, että heitä tarkkaillaan aina.

Koulujen jälkeen

Jos he alkavat osallistua koulun jälkeisiin ohjelmiin, he ovat intohimoisia siitä, se estää heitä ripustamasta ja joutumasta vaikeuksiin soittokellon jälkeen. Siellä pitäisi olla paljon erilaisia ​​ohjelmia koulun mukaan, johon lapsesi on ilmoittautunut, ja sinun pitäisi yrittää kannustaa heitä valitsemaan yksi. Se tarkoittaa myös sitä, että saat tunnin tai kaksi itsellesi, kun tulet töistä ja voit tehdä mitä haluat.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.