Koti

Harjaa kotisi siivoustaitojasi viidellä hyvällä vinkillä

Kotisi voi olla linnasi, mutta haluat sen näyttävän puhtaammalta kuin linnat, joissa he asuivat satoja vuosia sitten. Autamme sinua katsomaan joitain nopeita vinkkejä, jotka auttavat sinua parantamaan siivoustaitojasi kotona.

Aika itsesi tästä lähtien

Jos aloitat tietyn alueen käsittelemisen kotisi sisällä, työn suorittaminen voi viedä noin 30 minuuttia, mutta jos et sekaantunut samaan työhön, saatat kestää vain 20 minuuttia. Kaikki nuo minuutit laskevat yhteen ja on paljon helpompaa, jos pystyt poistamaan ne mahdollisimman pian. Jos haluat tavan tehdä se, voit aloittaa ajoituksen itse, kun suoritat tiettyjä töitä tästä lähtien. Kun taistelet kelloa vastaan, olet yllättynyt siitä, kuinka nopeasti voit todella saada aikaan asioita.

Heitä pois vanhoja vaatteita

Tulee aika, jolloin sinun on myönnettävä itsellesi, että sinulla on liikaa vaatteita. On hienoa, jos pidät niitä, mutta veton vetoni, ettet koskaan kosketa paljon heitä, joten päästä eroon niistä. Se tarkoittaa, että voit puhdistaa makuuhuoneesi paljon nopeammin, koska sinulla ei ole housuja makaamassa lattialla ja näet mitä teet, kun puhdistat kaappiasi. On aina hyvä päästä eroon asioista, joita et enää tarvitse, koska puhdistettavia asioita on tietysti vähemmän.

Suihkuovesi

Silloinkin, kun puhdistat suihkuovesi säännöllisesti, ne voivat silti päätyä rumaihin vesitahroihin, joista on vaikea päästä pois. Sillä ei ole suurta eroa, mutta jos haluat kylpyhuoneesi näyttävän esteettisesti miellyttävältä, et halua heidän olevan siellä. Yksinkertainen ratkaisu on ottaa muutama teelusikallinen sitruunamehua kuivaan liinaan ja pyyhkiä suihkun ovet muutaman kerran kuukaudessa, mikä auttaa pitämään nämä tahrat kertymästä pitkällä aikavälillä.

Aloita lieden lähellä

Liesi on aina rasvanerotin ja sen ympärillä oleva alue on suurin osa tahroista keittiössäsi, joten kun on aika siivota, varmista, että aloitat siellä. Jos käsittelet ensin likaisinta aluetta, se tarkoittaa, ettet pääse levittämään mitään muille alueille, kun olet puhdistanut ne. Kun olet puhdistanut lieden ympärillä olevan alueen, tee kiertosi keittiössä ympyrässä, ja se pääsee eroon kaikista paskoista mennessäsi levittämättä mitään ympärille ja pääset paljon nopeammin.

Keskity pesuallesi

Kun puhdistat keittiön pesuallasta, keskity siihen jonkin aikaa, koska se saattaa näyttää puhtaalta, vaikka se ei olekaan. Pesuallas keittiössäsi istuu paljon enemmän bakteereja kuin wc: ssäsi, joten muista, että seuraavan kerran peset vihanneksesi. Sinun tulisi käyttää koko ajan asianmukaista desinfiointiainetta sen sijaan, että pyyhkäisit vain pesuallas märällä liinalla ja varmista, että se on kuiva puhdistuksen jälkeen, koska se on nopea ja helppo tapa estää homeen muodostuminen.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Comments are closed.