Liiketoiminta

Kolme parasta tilannetta, joissa sinun tulisi soittaa hinauspalveluihin auttaaksesi sinua

Hinauspalvelut auttavat sinua pääsemään tahmeasta tilanteesta. On kuitenkin myös tärkeää tietää, mitä pyytää, kun soitat hinauspalveluun. Seuraavat vinkit auttavat sinua ymmärtämään, mikä kuorma-auto sopii parhaiten tilanteeseen, ja voit pyytää sitä. Useimmilla hinauspalveluyrityksillä on erilaiset hinnat järjestelyille kuorma-autoille. Kysy aina budjetista, lisätyistä lisämaksuista ja tiettyjen kuorma-autojen saatavuudesta, kun soitat palveluun.
Juuttunut ojaan tai märään lumeen
Kuvittele tilanne, jossa olet juuttunut tienvarsiin tai sulavan lumen lätkään, joka peittää suuren reiän. Tällaisessa tilanteessa sinun on soitettava hinauspalveluun. Mainitse kuitenkin tilanne ja pyydä kuorma-autoa koukun ja ketjunostimen sijaan. Jälkimmäinen saattaa naarmuttaa autoa tarpeettomasti, kun taas ensimmäinen on turvallisempi tällä tavalla. Lisäksi puomikuorma-autoa ei tarvitse tukea lähempänä ojaa. Se voi viedä sinut turvallisesti ulos nostettavalla puomivarrella.
Hylkyjä tai rikki renkaita
Soita hätätiepalveluun tilanteessa, jossa sinulla on renkaan rintakuva tai autosi on täysin hajonnut. Voit valita koukku- ja ketjutrukin tai pyöränosturin. koukku- ja ketjutrukki on yleisin hinausauto, jota jopa pienimmillä yrityksillä on käsillä. Pyörätrukki voi kuitenkin auttaa vastaavassa tilanteessa jättämättä naarmuja auton puskuriin.
Arvostettujen autojen pitkän matkan kuljetus
Jos joudut järjestämään kallisarvoisen muskeliautosi kuljetuksen autonäyttelyyn, soita hinauspalvelustasi litteä kuorma-auto. Tässä kuorma-autossa on väliaikainen luiska, joka auttaa ajamaan autosi sen eteen ja toimittamaan sen turvallisesti pitkän matkan paikkoihin.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.