Teknologia

Opi tuntemaan vuoden 2014 parhaat 4 kiinteistöpelisovellusta!

Nykyään he sanovat, että kaikelle on olemassa sovellus. No, jos rakastat kiinteistöjen ostamista ja myyntiä, olet onnekas. On olemassa useita älypuhelinsovelluspelejä, joiden avulla voit ostaa ja myydä kiinteistöjä virtuaalimaailmassa. Hanki älypuhelimesi ja etsi seuraavat sovellukset, jos olet kiinteistöpelien ystävä:
Millionaire Tycoon
Yksi hauskimmista kokeiltavista sovelluspeleistä on Millionaire Tycoon. Pelin tavoitteena on perustaa miljoonan dollarin imperiumi rajallisella määrällä käteistä. Pelin luonne on pohjimmiltaan samanlainen kuin klassisen lautapelin, Monopoly. Voit ostaa ja myydä kiinteistöjä, rakentaa taloja ja pilvenpiirtäjiä, ostaa joitain ajoneuvoja ja jopa käydä kauppaa osakemarkkinoilla. Pääset jopa osallistumaan peliohjelmiin ansaitaksesi vähän rahaa. Voit myös asettaa esteitä matkan varrella ystäviesi haitaksi. Huomaa, että pelin vaikeus kasvaa jokaisella tasolla. Tämä SavySodan peli on saatavana hintaan $ 0.99.
Monopoli täällä ja nyt: The World Edition
Jos edellinen peli ei tyydytä sinua, voit yhtä hyvin mennä klassiseen peliin, Monopoly. Monopoli täällä ja nyt: World Edition on nyt saatavilla iPhonelle ja iPod touchille. Tässä versiossa saat rakentaa imperiumin pystymällä rakentamaan kiinteistöjä eri kaupunkeihin ympäri maailmaa, mukaan lukien Rooma, Pariisi ja Barcelona. Ja yksi parhaista asioista tässä sovelluksessa on, että pääset käymään kattohuoneistossasi, jos onnistut saamaan sellaisen 3D-muodossa. Kriittisesti jotkut sanovat, että tekoäly on liian ennustettavissa, kun taas toisten on vaikea voittaa heitä. Sinun täytyy kokeilla sovellusta itse.
Rakenna paljon
Toinen upea sovellus, jonka haluat ehkä kokeilla, on peli, Build-A-Lot 3. Sitä pidetään sata kertaa edeltäjiään parempana ja sitä on jo ladattu jo yli miljoona kertaa. Tässä pelissä saat mahdollisuuden rakentaa laaja kiinteistöimperiumi Eurooppaan. Pystyt palauttamaan taloja ja rakentamaan kauniita asuinalueita esimerkiksi Espanjassa, Englannissa ja Sveitsissä. Ansaitaksesi rahaa sinun on investoitava strategisesti kiinteistöihin sekä vuokrata ne – puhelusi. Voit rakentaa erityyppisiä rakennuksia, kuten sveitsiläisiä mökkejä, espanjalaisia ​​haciendoja ja englantilaisia ​​mökkejä. Tämä peli on yhteensopiva useimpien älypuhelinten, jopa uusimman Nexus 10: n, kanssa.
Kiinteistöjen Tycoon 2
Real Estate Tycoon 2 on myös toinen liiketoiminnan simulointisovelluspeleistä, joita voit tarkistaa. Tässä pelissä olet alttiina erittäin kilpailukykyisille kiinteistömarkkinoille, joilla sinun on taisteltava tullaksesi rikkaaksi mieheksi. Käsittelet taloja ostamalla ja sitten myymällä niitä tai voit jopa päättää kunnostaa ne ensin ennen niiden myyntiä. Tietysti kunnostetut talot myyvät paremmin, mutta se vie aikaa. Sen grafiikka ja pelattavuus eivät ole niin hyviä verrattuna aiemmin suositeltuihin peleihin, mutta se on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Teknologia